Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffekoppsfåglar

Framför mej
finns tre brinnande stearinljus
i varsin kaffekopp
skuggorna ger kopparna
stora flaxande vingar
och flyger rakt in
i mina ögon




Fri vers av Akke
Läst 203 gånger
Publicerad 2010-05-04 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke