Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyll

 

mina händer

 

fyll mina händer med

levandelevande värme

 

fyll mina händer med

doft av hudskimran

 

doft av

hudskimran

 

möt mina ögon

 

se djupt in

 

djupare

 

våga

sjunka

in

i

dess kärleksbrunn

 

 

så stiger vi

i kärlek




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-04 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser