Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i solstol

 

sätter mig stilla under livsmantel

 

 

solvinge rör vid

 

 

sluter ögon

vind smeker mitt ansikte

 

moln seglar

 

kastar skugga

kastar ljus

 

inomängen skiftar färger

tusenden

 

 

jag drömmer om okända händer

 

hur de omfamnar mitt ansikte

 

sluter hand om min hand

 

hur vi vandrar

 

tillsammanssteg

 

öppnar ögon

 

ser moln segla

 

skifta gestalt

 

molnseglare

sannskapare

 

ordlösa




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser