Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligen

 

moln seglar

 

ansikten

 

molnfingrar målar

 

sagolandskap

 

guld silver

kopparröda

 

värmande

 

vitsippor springer med mina fötter

vi ler

 

gräsvingar smeker

smeker violer

i hjärtblad

 

bäcken kallar

 

det gör så ont i bröstet

 

stiger i

 

löses

löses upp

 

äntligen är mitt vara ett

 

i

 

är




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-05 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser