Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse ... för en tid sedan

Vad vet vi egentligen om varandra?




På tåget

 

 

Allvarlig

Tunnhårig med spret uppåt

krans runt om

Svartklädd i jeans

stickad halvpolo

matchande skor och jacka

svartblanka

laptopsurfing

också datorn är svart

 

Lättsam

Svensk flagga

Sweden

Tre kronor

Kamoflauge

Läser Krigens tidning

 

Kompetent

Brun läderjacka

matchande skor

Kritstrecksrandig skjorta

långärmad v-neck

med diamantmönster

svart, vit, grå, röd

Mobiltelefonsamtal

Filofax

 

Vacker

Sovande nätt mörk

Rödvitrutig blus

ljusrosa kofta

armar i kors

över väska

Lodenjacka

 

Undrar hur jag skulle bli

beskriven

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 251 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-05-17 01:57



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
ja, man undrar ofta hur andra ser på en..
kanske tur att man INTE kan höra allas tankar...
bra skrivet, bra flyt...
gillas.....


applåder


kb
2010-05-20

  Anna*
Jag har tagit bort frågorna på slutet utom kopplingen som gör att jag vänder uppmärksamheten från andra till mig själv. Det vill jag ha med. Tack alla för uppmuntran och hjälp till förbättring! Kram till er alla!
2010-05-18

    sjuhundraslag
du beskriver väldigt bra
trots du använder så få ord.
härligt!
2010-05-17

  Bibbi VIP
Grattis till en välförtjänt placering!
2010-05-17

  En strimma av guld
Den här var verkligen rolig. Så många gånger jag studerat människor och undrat vem som finns där bakom.
2010-05-17

  Bibbi VIP
"Vad vet vi egentligen om varandra?"

En viktig fråga att ställa sig ibland.
2010-05-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig betraktelse. =)
2010-05-17

  Blåbäret
låter som mina tankar
hur kan man inte betrakta och värdera, fantisera...och så kanske man själv är ett betraktande i någon annans ögon
2010-05-17

  firefire
spännande att betrakta och fantisera i alla fall! gillar att kolla människor,hur de ser ut,vad de gör osv..och rätt mysigt att åka tåg tycker jag! men genom att titta på utsidan kan man inte veta mycket,det är trots allt bara ett skal..intressant läsning hur som helst!
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*