Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän dockan

I en dammig byrålåda
Ligger min bäste vän
den ende vän som jag någonsin haft

Sömmarna är trasiga
och armen hänger endast kvar i en skör tråd
Bortglömd och även gömd
Från livet där nuet skrattar åt mig

Om jag bara kunde lappa ihop mitt liv
våga vara den där som log
Pröva att ta ytligare ett kliv
Där fler än min trasdocka, mig förstod




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-05 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson