Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till J.


Jag vill plantera kärlek i dig

Jag önskar att du var en liten jordplätt
och att jag kunde så ett litet frö i ditt bröst.
Ett litet frö av kärlek som kunde växa sig stark
och bli till en vacker planta,
som genom sin fotosyntes skulle förse dig
med en obestridlig känsla
av att du duger.




Fri vers av Ninija
Läst 528 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-05 16:08



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2010-05-20

    imnotfinished
åh så vackert! verkligen berörande & målande text.
den här bokmärker jag. :)
2010-05-12

    spliff
man blir lite ledsen för att det är så fint tänkt.. väldigt fin text
2010-05-10

  yoakimu
Fan, nu gråter jag. Den är fantastisk. Precis som du.
2010-05-05

  PPQ
en fin text som borde skickas som vykort och sättas upp på kylskåpet så man kan läsa den dagligen
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninija
Ninija