Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket skulle jag göra......


OM jag hade resurserna .....

Jag skulle, med alla medel, hjälpa det Grekiska Folket att släppa fram politiker som är VÄRDA att styra landet !

Jag, skulle, med all kraft, bekämpa och FÖRSTÖRA alla fabriker som tillverkar krigsvapen och krigsmateriel ! LEVE PLOGBILLARNA (¤) !

Jag skulle, med alla till buds stående medel , bekämpa all världens orättvisor och utrota världsvälten, HIV och se till att alla världens länder får DEMOKRATI !

Jag skulle, om jag hade resurserna, UTROTA all världens farliga sjukdomar och STOPPA ALL miljöförstörande verksamhet !


men jag saknar ju bara några triljarder...........

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 18:25



Bookmark and Share


  lycksele
Mats H.
Pengarna du behöver finns. Det tvivlar jag inte en sekund på. Bara USA:s krigsbudget (i de flesta länder kallas det försvarsbudget) skulle ta hand om det mesta. Och när många andra länder skjuter till så tar det resten.

Viljan. Tror jag inte ett dugg på att den finns. Inte i något land. Och nu talar jag inte om regeringarna. Utan vanligt folk som du och jag. Det är så vist inrättat att folk får vad dom frågar efter. Och styrande som ger dom i stort sett vad dom vill ha.

Det har med gammal tradition och uppfostran att göra. I slutändan är det föräldrarnas (i de flesta fall mamman) åsikter som skapar vår framtid. Socialdemokrater får sossar till barn. Högerpartister får högermänniskkor till barn. Kristna formar sina barn till halvkristna.
Men alla får dom, av någon anledning, egoister som kan slåss för sig själv till barn.

Därför ser det fortfarande väldigt mörkt ut. För världen och värld utan krig.

Och du är en av de få som tycker det är ett problem här på poeter.se

Säger det inte dig nånting.

När det gäller världsfreden och att skaffa mat till alla här i världen eller att låta massvis av mammor få se sina barn dö i sina armar
.... då är det verkligen sant:

Tomma hjärtan skramlar mest.
Där det finns blod skramlar det inte lika mycket.
2010-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Plogbillarna regerar!
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska