Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spårvagg

 

i nattstilla

 

 

vaggar händer

spåren

 

 

spåren

 

 

sydda av dagbedjan

 

 

droppar av silver

trådar av guld

 

 

körsbärsblommor skymta

 

 

i fjärran

brinner

eld

 

värmer ögas lins

 

 

 

ögonvingar flyger fria

 

 

 

smeker din pannas ljusklang




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-06 00:09



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skaldat. =)
2010-05-06

  Yrre VIP
Å ljuvliga ord! Tack!
2010-05-06

  Elaine.S VIP
För mig tar dikten slut efter "värmer ögas lins" inte för att slutorden saknar betydelse...men det kändes behagligt att stanna där inför synen av skymtande körsbärsblom..

Du skriver skirt och vackert med ord som talar mjukt och stilla, jag njuter av att läsa...
2010-05-06

  Elin Ekaterina
Oerhört eminent text. Fantastiskt vackert!
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser