Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hövdingens Tal

Jordens finns under våra fötter
vi tillhör den alla

Vi ansvarar för den alla

Allting hör ihop
det som händer jorden
händer också oss

Somliga tror att jorden
är deras tillhörighet
deras gud är Mammon
och dom har gått vilse

Vill vi dö i vår egen smuts

Kom ut ur hus
åk långt bort från staden
tala med träden
och de ska sorgset
skaka sina grenar

Lyssna till vinden
hör vattnet tala

Kom ut ur hus




Fri vers av Akke
Läst 215 gånger
Publicerad 2010-05-06 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke