Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cancer, jag är rädd.

jag har bett böner
för att orka andas
under tiden jag är
nära dig

jag vill inte se

du säger att
rädslan flytt
att våren inte
kommer igen

du ler

jag bär känslan
du sedan länge
har släppt

aggression

du ser mig
gråta för
ett liv
du inte vill leva,
du tycker synd
om mig nu

idioti

jag greppar
livet
du släpper
taget om

nu vill jag dö mer än dig

du andas för mina
uteblivna andetag,
du är lättad
jag är rädd.




Fri vers av isabell.larsson
Läst 508 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-06 09:59



Bookmark and Share


    Shariq
Kommer ihåg att jag läste den här för några månader sedan när jag inte var medlem. Letade i säkert 2 timmar direkt när jag var medlem utan att hitta den. Men nu hittade jag den igen, och det är jag jäkligt glad för!

Känner igen mig väldigt mycket. Så jäkla bra.
2010-09-09

  Nina Nightwish
Fin text om rädsla..
2010-05-16

  poetlinan
Så oerhört gripande och lidelsefullt!
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson