Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara begränsad, beroende...


spindelnätet

Spindelnätet

Sitter fast i trådar

som spunnits länge

kommer varken fram eller tillbaka

ser en gnutta ljus

men spindeln är i vägen

för min strid

stannar kvar i väntan på

att regnet ska skjölja bort

alla trådar och

spindeln dö.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-11-10 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg