Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsmask

Jag var en myt
innan jesus klev ner
med dödsmask
och erbjöd mig
en grå skimmel
där skuggor från gårdag
skymmer morgondag
rider jag fram
med hovar av regn




Fri vers av Michael Lilja
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-06 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja