Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
parodi och förbannad ironi rubriken lovar mer än den håller!


En nödrimmares klagan

Hej hej
vill du vara min tjej.
Jag
ville ju bara att vi skulle ha en grej.

Men
om du inte gillar mej så sej.
Jag
ville ju bara att du skulle ta på min grej.

O
varför lämnade du mej?
Vill
du inte vara min tjej?

Jag
menade inte att spy på din soffa. Det är egentligen inte min grej.
Jag
menade inte att du skulle lämna mej.

jag
tvättar gärna din soffa! Så sej.
Vill
du inte vara min tjej.

O snälla tjej kom tillbaks till mej.

Hej Hej!




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-06 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders