Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abstrakta tankar om livet.........


Varje dag.....



Varje stund
av inre frid

vilar min
innersta
önskan

att varje dag
som kommer....

måla den i färger...

kanske i blått
som havet..

låta penseldragen
leta sig fri

öppna upp sinnena
som legat
begravna

lämna det som varit

och spontant
känna varje
stund

som en bärande
kraft

när stunder av
ögonblick faller

och jag står där
naken


sårbar


och förvånad
att inte finnas
till fullt ut.......













Fri vers av Karin Rosberg
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-06 21:57



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
hoppingivande tanke
och känsla som jag
gärna strävar efter.
fint. tack!
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg