Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lurigt här inne...


Det är lurigt här inne... man vet
inte alltid vem som är vem... det är
oärligt tycker jag; att gömma sig bakom
en signatur och ändå vara så kritisk mot
andra.

Som en furste nästan
natt efter
natt




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anders Nordlander VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2010-05-06 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP