Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag läste att kärnan i vår dödsångest består i att vi inte kan föreställa oss  världen som går vidare utan oss.




Efter detta


och vad kan det bli för tråkig värld
där inte jag finns med
dammig och trist
den skulle inte jag vilja leva i!




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-06 23:50



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh vilken fin fundering. Intressant!
2010-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Så tänkte jag mycket innan jag kom till tro: Tänk att jag inte får vara med!! Det fyllde mig med panik.
2010-05-07

  Carola Zettergren
NÄÄÄ, den måste bli urtrist, ett fiasko utan motstycke i hela världshistorien!:)
2010-05-06

  aol
rädslan ligger i att inte veta till hundra procent
var man hamnar,

men jag kan föreställa mig att det blirnog som du säger också, ler
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger