Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjung

 

sätter mig i gräsvingars skimran

 

 

grön är smaragdens färg

 

se dess öga tindra

rödvärmande

i själaland

 

 

hjärta ler i himlars strand

 

lägger mig i solhand

vacker

 

seglar

 

vida

nära

 

lägger hand i himlars hav

fingrar rör vid

strömman

 

rör vid dina läppars ljus

 

 

sjung i dagens famnan




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-07 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser