Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En "professionell" knarkares ålder, alltså....


En narkomans ålder......

Sällan över 40 år, må de vila i frid bland haschpipor och förorenade sprutor...........

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-07 19:24



Bookmark and Share


    miramari
Vad är en professionell knarkare?

Undrar bara.
2010-05-08

  lycksele
Applåd.
Naturligt vis.
Att nån ens tar ordet 'frid'
i sin egen mun, i dagsläget
är något som förtjänar att Uppmärksammas.
2010-05-07

  lycksele
bland sprutor och haschpipor

Menar du att dom vill begravas tillsammans med sina verktyg?
Och hur mycket FRID tror någon av oss har där nere under locket?

Dom kristna är elaka och grymma mor varandra.
När dom säger: "Frid Broder!" "Frid Syster!"
vilket är en gammeldags religiös hälsningsfras,
då kanske dom menar:
"Dö snart, så jag slipper se dej Broder"

Frid är ungefär som fred.
Allt är lugnt. Inget kiv och strid.
Nånstans.
Det är som om allt stod stilla.

Det är sällan jag har upplevt det.
Inte ens här i Norrland.

'Må dom vila i Frid.'
undrar om det är nån som hör dej
:D :D
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska