Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mindre trevliga "jobb".....


"En narkomans försörjning !"

Personrån, inbrott och stölder är de vanliga "inkomstbringande sysselsättningarna" bland narkomaner !

--




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-07 19:27



Bookmark and Share


    miramari
Är det där verkligen sant. Eller är det bara en dikt du har hittat på?
2010-05-09

  peter markurth
men faktiskt, jag har arbetat o gått i skola, ingen har vetat mer än de andra....
2010-05-09

  peter markurth
Jag kan berätta, jag började m rökheroin då jag var 14, nu=metadon sedan 5 år, sitter med samvetet, lagen skiter jag i, men de bäsa vännerna är döda, av överdos, självmord, mord, vardag= grovt rån, lurendrejeri, köpa, sälja, abstinens, folk dör hela jävla tiden, ingen vill vara med om skiten, men, jag har inget att säga, metadon till vuxna narkomaner, sub(under strikt kontroll till yngre) nej det e inget glamoröst på kåken, rättspsyk, visst klarar man utbildningar etc, en del, en del dör direkt= 20 år=pang, död.. liket hämtas, överdos/självmord, det glömmer man ej, det är ej som i trainspotting, eller f o loading in las vegas.
det vanligaste sättet fixa pengar= köpa för 1000, du behöver för 1000 men har ej pengar, lurar i någon att du kan ordna för 2000, du tar hälften ger den andre som eg betalt allt för 1000.så e d varje dag trixa, lura, etc etc...totalt vansinne
2010-05-09

  Mats Henricson
Jag vet hur inte gamla eller unga ni är, Linton och Paulina, men, under årtiondena ,har det varit många dokumentärer på Tv , som visat (och visar) vilket HELVETE det är att vara narkoman (plus det helvete som dessa ställer till med för anhöriga och andra oskyldiga...)
2010-05-08

    Linton
Nej lösryckta påståenden imponerar inte!
Vilken statistik grundar du dina påståenden på Mats?
2010-05-08

  Mats Henricson
Det, Paulina, skulle jag vilja se statistik på, lösryckta påståenden imponerar inte !
2010-05-08

  Svartsilver
japp inte så trevligt alltid.
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska