Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smörblommor


Maj månad.
Kylan håller i sig.
Barnkiss, ikeamattor och ftalater.
Snart kommer det smörblommor.
Vem är du rädd för?




Fri vers av Sylt
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-07 20:11



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En dikt som med få rader beskriver en stark känsla
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Sylt
Sylt