Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattboksanteckning







Räven närmar sig solen.
Träden drömmer.
Asfalten försvarar sin existens.
Du är i underläge.






Fri vers av Sylt
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-15 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sylt
Sylt