Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REM


LÄNGTANSVÄVEN
(den som äter hål i vintermössan)

banar väg för

KYLAN
(den som tränger in i pannloben)

och frigör


DRÖMMEN
(den som alltid ligger med mörkret)





Fri vers av Sylt
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-23 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sylt
Sylt