Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för en natt en stund

 

 

pärlemorhimmel

 

omslöt mitt själshav

 

för

en

stund

 

så underbart att icke frysa

 

 

purpurvind blåste i purpursnäcka

de ohörbara

steg

fram

 

 

tindrandes tiaraband

rörde vid

 

brustna linser

 

för

en

natt

 

dansade jag hoppets blåskimran

i är

 

slöt ögon

i trött

 

lade mig

 

djupt

in

i

gräsandnings

 

välkomnan




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-07 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser