Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtros

i norra ögonvrån

skymtar

träd

 

silhuettrena

linjer

 

 

oklarnade upp

 

svepte  sjal

om axlar

 

lyssnade till hennes stämmas

 

 

vägvisande steg

ledde

till

 

aftonstilla

 

satt vid himmelsstranden

 

den vida omfamnen

 

eldskål seglade in

 

 

skimrande aprikosen

skimrande

djupzinnober

 

 

beättarljus

sköljde

över

in

 

hjärtros står i blom




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-07 22:38



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Sagolikt varmt och stämningsfullt, mycket vackert!!!
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser