Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitsippor

 

se ditt inre

det du alltid var
alltid är

ser
vitsippor

vita äro marker
är hennes hud

i skuggan blommar vithav

vitsippor


i hösten synes stjärnor tydligare

närmre

tydliggörande ljus är
i mörkret


andas stilla


i vinter andas kristaller
stjärnor falla
ned


kristalljus är i hennes händer
kläder hennes hud

det kallas snö


våren nalkas
snö smälter in i hennes hud


kristallblomning


hon fröjdas

andas ut vitsippor
stjärnbarn


se ditt inre
det du alltid var
alltid är

vitsippor




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-07 23:30



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Som balsam för själen , mycket vackert och trösterikt!
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser