Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett enda stort varför??? att bli lämnad mitt i livet.........


???????



Om du hade
kommit tillbaka
nu

hade all blivit bra

jag kan känna

någonstans...

du vet!

jag fortfarande
skriver....

varför hemsöka
mig då?

när jag
ingen chans
få visa

min inre mognad

barnet inom mig
faller sönder

av saknad.





Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-08 07:32



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En mycken sorgsen och saknande ton i den här så berörande ..att bli lämnad mitt i livet..måste vara hemskt svårt
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg