Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vad jag känner när jag tänker såhär

Älska mig ikväll
och älska mig imorgon.
Men snälla,
släng inte bort mig sen.




Övriga genrer av ingen alls
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-11-10 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls