Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krona av trä

Du gjorde dig en krona av trä
Och plockade ner stjärnor å satt däri
när du bar den på ditt huvud
speglade den dig
som trä förgänlig
som stjärna evig
och dig kallde man dåre
för att du bar inget mer




Fri vers av Michael Lilja
Läst 214 gånger
Publicerad 2010-05-09 15:34



Bookmark and Share


  Line W
Vackert!!! Kram :)
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja