Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnpärla

 

 

fann en pärla i denna dagfamn

 

en regnpärla

 

 fågelvinge

famnar

om

 

bär regnpärla till ditt öga

 

giver din livslängtanslins lyster




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-09 20:13



Bookmark and Share


  Anna*
skirt och vackert och min livslängtanslins kan behöva nytt lyster ♥
2010-05-10

  Caprice! VIP
Carola stal mina ord - fy på henne! ;-)
Så jag säger bara - utsökt!
2010-05-10

  Carola Zettergren
Mm.. skimrande mjuk och kristallklart vacker!
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser