Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårknoppning

 

i denna vår

 

andas knoppar

 

länge

 

 

 för att du skall se

följa knoppningens skeende

 

skede

djup

 

ack du lilla människobarn

 

upplev

 

se din hjärtblomma 

öppnandeslåut

vidgas

 

se den vida världen i ditt inre

 

res dig

 

 

du stora människobarn

 

vandra i världsrymdens yttre

med ditt inreyttre




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-09 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser