Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...vad är det vi alla väntar på

Godot?




Väntan

längtansväntan

hämta mig

här finns inget mer

kvar

än sjukdomen nu




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-09 22:37



Bookmark and Share


  walborg
Det är inte sant ju, fast det kan kännas just som Du skriver här
Var rädd om Dig.
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP