Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enda glädjen

älskade Olga är borta

katten Mufins är mitt enda men undebara sällskap

 

idag fick jag in en bunt

gullvivor pärlhyacinter

kungsängsliljor

doften är ljuvligare än jag mnindes




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-09 22:41



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Du påvisar det stora
i det till synes lilla!
2010-05-13

  walborg
Du gör mig glad att läsa detta - Mufins och blommorna - och så fina minnen med Olga.
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP