Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jorden

Jorden
vår allas hem
den är hela vår värld.
Den är allt men också ingenting.
Det är den vi går på
står på
sover på
har som vårt hem.
Det är av den vi äter
dricker
och leker.
Det är den som ger oss ett liv att leva
det är där vi finns
och våra barn kommer till.
Det är den platsen som är hemma
ditt och mitt hem.
Det är vår gåva från Jehova!
Tänkte att det är på tiden att ja skrivet/berättar om vem jag är.
Jag är den som:
gråter när ni skrattar
den som r vaken när du sover
blöder när du är hel
mister när du får
ger när du tar
finns när du är borta
står kvar när du går
tar din hand när dina tårar rullar ner för dina kinder
kramar och håller om dej när du faller
var där där du föddes.
var med när du dog.




Fri vers av cazi
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-09 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi