Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

on my own

sitter ensam i sängen

höger glaset för mej själv

ser folk gå förbi utan för på gatan
ser löven falla av träden

tittar på iphonen
inga sms
inga missade samtal

ingen knackar på min dörr

ingen ser mej
ingen hör mej
ingen saknar mej

läser tidningen för andra gången

drömde om dej i natt
ja drömde att tog in hand
drog mej till dej
kysste mej
och sa att du älskade mej

men ja vet att de bara var en dröm
för nu sitter jag här ensam
med hög musik som mitt sällskap

ensam

ensam i sängen




Fri vers av cazi
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-30 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi