Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

right now

Right now
all I whant
is
someone to says:

Let me be your hero

Let me promise you two things
to always be honest
and never boring

Let me see you every day

Let me sleep beside you

Let me be the one who makes you smile

Let me be yours forever




Fri vers av cazi
Läst 332 gånger
Publicerad 2011-10-26 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi