Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer ihåg

ja kan inte förneka att ja saknar dina kyssar
när dina läppar mötte mina
de bästa var en kyss från dej när du drack öl :D
för då smakade du som godast.

kommer ihåg när du köpte den svarta parfymen
då satt ja nära heta kvällen bara för att få lukta på dej
sen när ja kom hem luktade min tröja och mina händer som dej
ja somnade med tröjan på och händerna vid ansiktet
kändes som du sov bredvid mej

när vi satt vid ditt matbord med alla och du la din fot på min
den pirrade känslan växte i min mage och jag tittade upp med rodnande kinder och såg att du tittade rakt in i mina ögon
då under den sekunden försvann alla mina bekymmer

varje gång du tog min hand fans det hopp inom mej
men varje gång ja sa hejdå och du gick tog du med dej hoppet
och jag fick gå tom hem

nätterna vi pratade tills vi somnade
när jag fick höra dina andetag bli långsammare
eller när jag somnade till din röst

att se dej gå ner för gatan
att se dej på håll
att se dej stå och prata med någon annan
och när du vände bort blicken för att titta på mej
fick mitt hjärta att smälta
fick mej att känna mej som det viktigaste som fans
som om jag var värdefull i dina ögon

kommer du ihåg dagen på jobbet
när du kysste mitt sår och hämtade plåster
den dagen viste jag
att du var den som skulle finns i mina drömmar
du var den som jag skulle vilja dela mitt liv med.

och nu ser jag dej gå ifrån mej
jag står här med forman av din hand i min
och alla våra minnen som spelas upp varje natt för mej




Fri vers av cazi
Läst 339 gånger
Publicerad 2011-11-01 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi