Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gathe 840117

En amerikan
sitter mitt emot mej
han käkar bruna bönor med fläsk

Vi säger inte ett ord till varandra

Att han är amerikan?

Ja, det sa han till henne i kassan


Livet är ett konstigt evangemang
man hinner knappt bli glad
innan man blir ledsen igen


Han som sitter vid bordet bredvid
har samma typ av spiralblock som jag
och skriver också med svart kulspets

Vi känner inte varandra


Det kanske är lika bra att gå nu




Fri vers av Akke
Läst 220 gånger
Publicerad 2010-05-10 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke