Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte om jag har fattat saken rätt, är dålig på kemi...


Kemi



Kolmonoxid
Koldioxid

Gift är inget i sig
utan en brist

Två syreatomer
kan visserligen stinka,

men det är
själva hungern,
bristen,
saknaden

som kan - döda


Det är en ensam syreatom
som skriker efter sällskap

Och den SKA BARA HA DET...




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 16:37



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det är väl kol-mun-oxid från munnen, va?
2010-05-11

  lodjuret/seglare VIP
min mor och jag munhöggs just idag över vad sjutton det heter när man står och andas ut över att blommorna i fönstret, vilka väl borde vara tacksamma över ens blotta existens och inte bara över de avgaser ens näsa och mun producerar, kan det verkligen vara koloxid eller är det koldioxid (är ingen korsordslösare av rang)
2010-05-10

  Gunwale VIP
Åh, tack för upplysningen! Jag har så stora kunskapsbrister...
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP