Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej, vet du vad!

I träda
ligger
i väntan
på något
på bussen
eller
vad som helst.
förväntningarna
äspingar har
bitit mig i armen
hit
är fulla
kan inte köra

mer och taxi
nej
det går inte
det går bara i n t e
inget går
cement!
träda
väntan på något
kanske bussen

ser dig,
den,
det,
allt,
o t i l l r ä c k l i g t
livet
inte nog
i sig självt
utan
såklart droger
-iner

flämtstyrda eldkvastars kaniners brunstiga uppenbarelse
i fotsida mysdräkters morfinmani

ord
luftslott
precis som
all energi
i minsta lilla skitpartikel
dödliga, vackra, otyglade

allt det fina i fisken
all lök som legat på lax
någonsin
farligt många
fler än någon kan hantera
finns här
i huvudet
till salu
säljes, nej, skänkes mot avhämtning.
sådärja
kostnadsfritt, smärtfritt
barnfritt
pomfritt
-mentalitet
dö lång och fyrkantig i ask
i väntan
på något
kanske
bussen




Fri vers av Aaxel
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-10 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel