Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klass fest

Under din skugga
gick jag på stjärnljus
du såg mig aldrig
dina läppar salt
dagar lika
dagar hopplösa
i mitt öga
socker




Fri vers av Michael Lilja
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-11 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja