Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( det handlar om saknad, och jag saknar dig )


Jag hör dig viska till universum


Jag ser dig sitta på månens kant
dinglandes med benen
och jag hör dig
tralla nyskapande melodier
stjärnfall och kometer
pryder nu kvällens himmel


Jag ser dig plocka stjärnor
skrattandes med hela ansiktet
och jag hör dig
viska till universum
det är fantastiskt att upptäcka världen
från första parkett




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-11-11 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom