Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt på mig

 

Jag är dina häftigaste solglasögon

De sexigaste du någonsin haft

Jag kommer nästan ihåg hur du såg ut i mig

 

Jag är bara en sådan som vill ligga med dig

på stranden och sola, inget annat

Sätt på mig nu så vi kommer riktigt nära

 

Sedan ska vi åka till Hillesgården

Gå genom parken och äta våfflor

och dricka caffe latte

 

Du valde mig först alla

Men för två dar sedan, utan förvarning

hittade du plötsligt någon annan

 

Du hade börjat tvivla på mig, sa du

och att jag förmörkade livet för dig

Dold bakom mig var du en främling

 

Nu är jag plötsligt ett filter

där solstrålarna vänder

Men vad finns väl nu att lysa upp?

 

Det är fortfarande en öppen fråga

om vi kommer att bli tillsammans igen

nu när du hittat en ny

 

Nu säger du aldrig hej

Aldrig förlåt

Du är fläcken på glaset




Fri vers av Connie
Läst 423 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-11 15:35



Bookmark and Share


  Nanna X
Dom här glasögonen behöver jag. Och dig som skrivarvän!
2010-09-02

  Monika A Mirsch VIP
stilig fläck det här - blänker till ända hit!
2010-06-12

  aol
underbart fyndigt ett sant bokmärke
2010-06-01

  Rolando Furioso
Bra och fyndigt.
2010-05-14

  Carola Zettergren
:):)Hur ska detta sluta!? Buskul det här!
2010-05-11

  Nina Nightwish
Härliga rader, längtar ännu mer till sommaren nu:)Kanske ska du ge glasögonen en ny chans:)
2010-05-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Häligt leendeframkallande. =)
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie