Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...uppstår lätt mellan två människor


Sociala problem

Ibland när en person tolkar
en annan person
utgår hon ifrån
allt som hon varit med om.

Men det är fel person
som gått igenom allt det där.

JAG ÄR INTE DU!

Lägg inte din skit på mig, tack.




Fri vers av Ninija
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-11 18:00



Bookmark and Share


  yoakimu
Det är knepigt att se något från en annan människas perspektiv. Och ibland är det smärtsamt också. Se där, som vanligt får dina texter mig att tänka efter.
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninija
Ninija