Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medicin

Böj dej alltid för kärleken
om du dör
gör det med kärlek

Vad har jag annars här att göra
även det högsta av alla berg
kommer att vittra sönder




Fri vers av Akke
Läst 201 gånger
Publicerad 2010-05-12 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke