Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen


Jag såg regnbågen
Den ramade in mitt blickfång
Mellan mörkt gröna granar
Gruset och hjulspåren
Alla dessa färger så oändligt tydliga
Och ändå subtila

Vetenskapligt lätt att förklara en regnbåge
Ändå så väldigt magiskt

Sökandet efter sanningar
Förståelse
Förklaringar
Och ändå slår naturen mig med häpnad

Jag såg regnbågen.
Ser du regnbågen?




Fri vers av Grå
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-12 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grå
Grå