Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens "alla hjärtans dag" hälsning

Den här morgonen fick jag den vackraste och mest uppriktiga "alla hjärtans dag" hälsning jag någonsin fått.
Snön glittrade sådär vansinnigt glittrigt som bara en molnfri vintermorgon kan glittra. Solen sken så stark att det kändes som ett djupt, innerligt och underbart skratt sådär ända inifrån kärnan av allt.
Mitt ute på de öppna fälten, om vardera sida av solen, står två sidor av en regnbåge. Man kan bara se dom två sidorna och det blir som två pelare av regnbåge som liksom dansar över den glittriga snön.
Det var som om naturen sa; "här är vi, alltid ditt hjärta, alltid allas hjärta, här är du alltid älskad".
Tack!




Fri vers av Grå
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-14 18:38



Bookmark and Share


  Fransisca Ferlin
Vad fin! En tår i ögat.
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Grå
Grå