Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila nu


Jag tar den här delen av mitt hjärta
Som är mig så kär
Och lägger den varsamt i en skål
Andas i andakt
Och täcker skålen med svart sammet

Vila nu här
Tills en dag då hon
Kanske väljer att komma
Hem




Fri vers (Fri form) av Grå
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-20 19:43



Bookmark and Share


  Fransisca Ferlin
Mycket fin, gillar den svarta sammeten och direkta orden till det som lagts i skålen. Man håller lite andan och vill veta vad som sker.
2011-02-21

  Yrre VIP
Berörande.
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Grå
Grå