Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet gick förbi


Jag tror livet gick förbi här utanför
Knackade på min dörr
Och gick vidare

Jag tror att jag skymtade en skugga
Utanför mitt fönster
Ett leende ansikte
Och en öppen famn

Jag tror det var så det var
Men att tro är att icke veta

Jag vet att livet aldrig gick sin väg
Jag vet att den öppna famnen
Finns här




Fri vers av Grå
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-18 06:48



Bookmark and Share


  wildah
Mitt i all sorg så skymtar humorn, gillar det :-)
2011-06-02

  Midnatt
fint men samtidigt en aning tragisk
2011-04-18

  Maiah VIP
Helt underbar att läsa...
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Grå
Grå