Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde på kärleken



En gång trodde jag på kärleken.
Sen förlorade jag min tro.
En andra gång trodde jag på kärleken.
Om jag förlorar den nu
Vet jag inte om kärleken någonsin kommer gro.




Fri vers av Grå
Läst 381 gånger
Publicerad 2011-01-27 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grå
Grå